kolmapäev, 16. veebruar 2011

Inventuur

Alustame meie Jaapani Amadiinidega, kes järjepidevalt teevad pesa ja siis, kui munad munetud hakatakse tegelema pereplaneerimisega :-) .Nende puhul seisneb see selles, et munad visatakse pesast välja.
Siin siis meie lambapere, kus hetkel on 11 kihnu maalamba utte, kellest kõige vanem on 9 aastane ja kõige noorem 10 kuune. Poegima peaks neist 8 ,ilmselt aprillis-mais.
"Kes meid siia kutsus ja mis värk on ?!"

"Kas siit saab ka midagi või seisame niisama?"
Tundub, et sokuke on endiselt oma eluga meie juures rahul.
Meie karja sarviline utt Krolla-Mütsike on iseloomult pigem kits kui lammas.
Kanu on endiselt koos kukega 13, aga nad keeldusid poolkaarde võtmast ja seetõttu ei olnud võimalik nendest viisakat pilti teha. Pildile said kaks kõige koostöö võimekamat- tagumine hall kukk ja ees meie roosakas- oranz kana.
Siiani meie kõige parema piimaanniga kits Mooni: "Millal see kevad ükskord tuleb?"
Praegu saame piima ka Killult.
Kassidest sain pildile ainult Mustu, kes hetk enne pildistamist pistis pintslisse kogemata lauta eksinud tihase. Valge Mousi pidas jahti pööningul.
Preilnad Täpiliis ja Pigipiiga.
Proua Viibeke.
Nii ja siit nad tulevad- meie uued kitsed. Nimelt juhtus nii, et sain juurde 5 kitse, kes pidavat ka tiined olema. Kaasavaraks saime ka kitsede nimed, mis ei pruugi mul veel päris selged olla, et millisel kitsel milline nimi. Annan endast parima. Sellel pildil peaks olema Meeta ja Mari.
Siin peaks olema Kaari ja Lontkõrv.
Seda kitse kutsutakse Mammaks.
Tixi on poolenisti dogi ja seetõttu tal aluskarva pole. Nii et kiired jalutuskäigud õues ja siis jooksuga tuppa sooja :-)