laupäev, 20. november 2010

Natuke nokitsemist


Kihnu maalammaste Oreelia (must), Trinity(pruun) ja Trineti(valge) villast mu enda poolt kedratud lõngast kootud käpikud.



Noorele sugulasele kootud kombekas. Jällegi samade lammaste villast. Lisandunud on veel hallikas lõng, mis kedratud Ursi villast.

4 kommentaari:

  1. Tere Silvia,

    Fantastilised kudumid kihnukate villast! Oled õudselt tubli! Mulle meeldib, et paned kirja kelle villasest lõngast täpselt midagi kood ... Väga armas on see kõik!:) Pilte vaadates hakkab nii soe :) Kas Oreelia vill on ikka veel must või muutunud halliks, pruuniks? Tema isa Vikaar andis meie karjas edasi imeilusad pehme villaga kirjud ja hallid kasukad, huvitav kuidas tema vill kujuneb.
    Südamlikud soovid ja edu kõikidele su tegemistele! Inga

    VastaKustuta
  2. Tänan!
    Oreelia vill hakkab nüüd vaikselt jalgade juurest halliks minema, aga 3 pügamist olen saanud temalt musta värvi villa. Nii et päris hea ja tema tütar Oki on samasugune.

    VastaKustuta
  3. Jube armas kombe:)
    Ja tore koduleht on teil!

    VastaKustuta
  4. Oksakese tütar...tal jäi siis ema villaliin domineerima. See must läheb paari-kolme aastaga halliks. Osa vahetab villa värvi juba peale esimest pügamist (Vikaar andis seda enamusele edasi), osa alles 2-3 aasta pärast kuigi siis ka ikka järk-järgult muutudes, mitte järsku. Lõpuks on täitsa hall. Usun et Oki teeb sama mis ta ema.

    VastaKustuta