pühapäev, 26. detsember 2010

Jõul

Minu emal ja tema elukaaslasel on kahepeale kokku 6 täiskasvanud last, kellest seekord ema juurde jõule pidama tuli 5. Osadel kaasas veel lapsed ja elukaaslased. Nii oli meid kokku 15 inimest ja oi kuidas mulle meeldivad sellised kogunemised. Oli väga lõbus ja meeleolukas. Kahju on ainult sellest , et laupäeva öösel tabas kuute meist kõhugripp. Mina tulin laupäeval koju tagasi, et loomadega toimetada ja öösel jäin ka mina haigeks. Õnneks mitte hullusti. Mulle väga meeldis eelmine talv ja ka see talv on mulle muljet avaldanud :-) Muidugi on vahest raske kogu selle lume ja tuisuga toime tulla, aga igal juhul on see talv lahedam, kui need talved, kus lumi kuidagi maas ei püsinud ja lörtsi , vihma sadas. Kuigi jah olen ikka aeg ajalt mõelnud nendele inimestele, kes siia maale esimest korda oma jala tõstsid ja vaatamata sellistele ilmaoludele endiselt siia elama jäid. Pidid ikka kummalised tüübid olema.

Jõulukingid proovin ikka ise teha. Käpikud ja sokid on enda tehtud lõngast ikka oma lammaste villast. Väiksed tumedad kindad on ema kootud, aga minu tehtud lõngast.


Tütrele "Väike Maja Preerias" stiilis kleit.
Järjekordne koostöö memmega. Pärast insulti ei tule need ruudud tal enam eriti ühte mõõtu, aga kui lapid olid juba kokku pandud oli ikkagi väga armas. Memme tegi siis need väiksed heegeldatud ruudud. Järgmiseks hakkame koos mulle kleiti heegeldama :-)
Meie Tixi koos ema Gretega lumes möllamas.

3 kommentaari:

  1. Tubli Silvia, et lõnga tegema hakkasid :), tuleb välja küll :))
    Muide, eile avastasin, et meie Maalambal on udar alla tekkinud :)), nii hea uudis :))))

    VastaKustuta
  2. OO, ootan põnevusega Nööbikese poegimist!

    VastaKustuta
  3. Mina ka :)Olgugi, et see on maalamba "solkimine"...:), kuid tulemus järglase näol peaks lootustandev olema.:)Mul oleks just sellist vahepealset villa vaja.

    VastaKustuta