pühapäev, 8. aprill 2012

Ullikese talled ja koerad

Laupäeva öösel poegis Ullike ja hommikul leidsin laudast kaks uut jäärakest.Ullike on oma poegadele super hea ema ja jällegi üsna kenad suured talled. Ei mingit muret nendega :-)
   Ja kuigi meile veel kaks päeva tagasi tundus lootusetu, et meie koer ja leitud Sarah sõpradeks saavad, siis no vaadake neid pilte :-)
 Ühesõnaga meil on ilmselt nüüdsest kaks koera. Tänasest on Sarah meil juba toas. Tundub küll, et asi sujub, aga igaks juhuks hoian veel nädalakese Sarah kodu otsimise kuulutust üleval, kui peaks ikkagi mingi jama selles koerte koosluses ilmnema :-) Meil ei olnud küll enne mingit plaani kahte koera omada, aga Sarah on meie kõigi südamed võitnud :-)



3 kommentaari:

  1. Palju õnne uute pisikeste üle, kirjud on imearmsad! Kihnukate poegimine käib tõesti nagu muuseas, toimetavad ise vaikselt ära. Uus koer paistab olema rahunenud, kuidas ta lammastesse suhtub? See teeb südame soojaks, kui mõni kodutuks jäänud koer saab päästetud .. meie turvakodud on õnnetuid loomi täis ja tore, kui inimene eelistab sellist looma kallile tõukoerale. Et teil seal kõik hästi läheks, nii koertel, lammastel kui kogu perel!

    VastaKustuta
  2. Lambad tundub, et meeldivad talle. Ta nagu avaldab soovi teisepoole aeda minna lammaste juurde ja ise liputab neile samal ajal saba. Aga ma ei ole veel päris kindel, kas talle lambad lihtsalt meeldivad või meeldiks talle neid lambaid taga ajada. Minu lambad üldiselt kardavad koeri, nii et nad pistaks kohe täiega jooksu, kui koer nende juurde saaks ja seetõttu on suure tõenäosusega oodata tagaajamis mängu, mis ei pruugi sugugi hästi lõppeda.

    VastaKustuta
  3. Palju õnne jälle veelkordsele "vanaemale"! :-D
    Silvia, meie kolmest rottweilerist 2 on kitsedega väga sõbralikud olnud, lausa "söövad" rohtu koos nendega (vt. siin video peal vilksatab: http://www.youtube.com/watch?v=mwJofHeWClo&list=PL31CDB2ED2BE4EBB2&index=9&feature=plpp_video) Kolmas, puhas linnavurle, oli alfaks kasvatatud, tema puhul ei saanud kindel olla ja õnneks oli ta meil vaid lühikest aega.

    VastaKustuta