laupäev, 26. mai 2012

Kirjutada pole aega...

 Vaatasin lõuna paiku köögi aknast välja ja ei saanud kohe pihta, et kes meil seal puu all istub   :-) Lähemal vaatlusel sai selgeks, et naabripoiss on end sättinud lammastega koos puhkeasendisse :-)






                                                       Väsinud lapsed liivakastis.

Ja viimane pilt kannab pealkirja "konn" . Väike katse, kui palju vaatajaid see pilt ja pealkiri google otsingust minu blogisse juhatab :-) Kui ükskord panin ühe pildi super armsast siilist blogisse, siis see tõi mulle üle 1000 blogikülastaja juurde :-)
 Muidu uudiseid on meil palju, aga hetkel raban tööd teha ja imestan, et millest küll on tekkinud jutud sellest, et  pole töökohti. Siin järvamaal raban kahes kohas tööd teha ja viljandimaale leidsin endale ka kohe tööd. Kusjuures valida oli kolme koha vahel. Palk pole muidugi see, mis võiks olla, aga ega need tööd kah mingid teab mis rasked pole. Aga nüüd oleme juba üsna lähedal veel ühe unistuse täitumisele, et varsti pole enam palgatööd vaja teha :-) On olemas talu, kus on meile suurepärased tingimused isemajandamiseks olemas. Kui oleme oma kolimisega ühele poole saanud, siis panen meie uuest kohast mõned pildid ka üles.

6 kommentaari:

  1. Nii lahedad pildid,kui õigel hetkel kaamera käepärast on:)
    Kuskonta Viljandimaal siis maandute, kui saladus pole?

    VastaKustuta
  2. Me jääme tegelikult Viljandimaa piiri lähedale Järvamaale Türi valda, Villevere küla lähedusse :-) Võhma on lähim "asustatud" koht.

    VastaKustuta
  3. Oo, siis meilt nagu kiviga visata, me oleme ju teisel pool Võhmat, Kõos :D

    VastaKustuta
  4. Lahe pilt lammastest, no on ikka sellid, liivakasti magama :))).Mina ootan põnevusega uue kodu pilte :), palju teil maad on?

    VastaKustuta