pühapäev, 22. mai 2011

Kivid

   Vargamäe muuseumile teen juba kolmas aasta selliseid suveniire. Kui ikka jalutades ilus kivi juhtub ette jääma, siis korjan üles. 60 kivi sain 2 päevaga teiste toimetuste kõrvalt tehtud. Mida aeg edasi, seda lihtsamalt see töö läheb. Ja lastele ikka meeldib neid kive muuseumist kaasa osta. Nüüd kolmapäevaks teen veel 50 kivi väikese aida ja roigasaia pildiga. Ja sellistele kividele on peale kirjutatud "killuke vargamäge".

4 kommentaari:

  1. Minagi olen kivi "usku" :D, väga mõnus idee ja sisalik on kohe nagu päris sisalik.Ehtne ja eestimaine.Sellise väikse kivi tooks heameelega koju.Ja mis uhked kotid veel..:D

    VastaKustuta
  2. Sina ikka jõuad palju teha oma suure kitse- ja lambakarja kõrvalt! Kivid on tõesti lahedad! Kas mõne kivikese peale tuleb ka sarvilise jäära pea? -;) Jõudu sulle ja anna teada kui oled Pärnumaale kolinud.

    VastaKustuta
  3. Sarvilise jäära üritan Pärnumaale jõudes ka igal juhul ära teha :-)

    VastaKustuta
  4. Sellega pole üldse kiiret, pidasin silmas ideed kui sellist .. pea sobiks mõne kivi kaunistuseks väga hästi. Mulle meeldib ka kive korjata kohtadest, kus reisinud, olen neid isegi teiselt poolt maakera kotis kaasa vedanud ;)

    VastaKustuta