esmaspäev, 13. juuni 2011

Elu Metsavahi talus

No nii,  saimegi kõik oma elukad ja asjad kolitud. Kolmanda sõidu ajal hakkasin ikka kõvasti juba kahtlema, kas me tegu on ikka arukas :-). Päris väsitav oli, kuna ilmad olid kuumad. Loomi vedasime öösel või vara hommikul.  Nüüd oleme end sisse seadnud ja siin olnud juba 4 päeva ja ma ei kahetse meie kolimist sugugi. Loomadel on suured värsked karjamaad . Putukaid on palavaga muidu siin ikka päris palju ja igat sorti. Ütleme nii, et sääsed- need on tühiasi. Mingisugused elukad, kes on parmust suuremad ja vaablasest väiksemad on palavaga loomadel ikka päris hullusti kallal. Plaanime mingit putukatõrjet neile otsida. Aga täna oli selline päev, kus isegi sääski oli väga vähe, nii et hommikukohvi jõime õues. Ja koer pole juba mitu päeva saanud ühtegi põhjust, et haukuda :-) Enne elasime küla keskel ja pidevalt käis keegi ukse taga või akende taga , nüüd saab sellest vaheldust ja nautida privaatsust, mitte et mul inimeste vastu midagi oleks, aga mulle väga meeldib valida aega, millal ma kellegagi suhtlen. Järgi on veel vaja uurida tammik, mis me maja taga kasvab ja üles on vaja otsida ujumiskoht.  Panen siis me suvituskohast mõned pildid ka siia üles.















8 kommentaari:

  1. Aga, aga...kas talveks ikka vanas kohas tagasi?

    VastaKustuta
  2. Seda kindlalt ei tea , eks sügisel paista, mis lapsed siinsetest koolidest arvavad ja tegelikult on see maja müügis, nii et me ei tea, kui kaua siin olla saame.

    VastaKustuta
  3. Kena kohake tundub ja tore, et loomad kõik kenasti vastu pidasid kolimise:)

    VastaKustuta
  4. Hästi armas , selline klassikaline ja paraja suurusega maja paistis pildilt.:D Ja abihooneid tundub päris palju olevat...

    VastaKustuta
  5. Tere tulemast, värsked pärnumaalased!Igavesti tublid olete.
    Mul on tunne, et paar suvevõõrast teile nüüd ikka akende taha kolistama tulevad varsti... meie näol :)

    VastaKustuta
  6. Külalisi võtan ikka heal meelel vastu! Olete lahkesti oodatud.

    VastaKustuta
  7. Tore koht paistab, ja kui privaatsust ka jagub, mis siis viga :) Meil kah naabrid kilomeetri kaugusel. Aga see satikaterohkus..täiega jube, eelmine aasta sõid lammastele augud selga..Nüüd tegime profülaktika mõttes Bayofly triibud selga, on vist rahulikum..

    VastaKustuta
  8. Proovime ka selle Bayofly järgi. Tänud soovitamast!

    VastaKustuta